Momenteel werken wij aan een nieuwe website die binnenkort wordt gelanceerd.
Houd het in de gaten!

Ontmoet onze oogverblindende tomatenrassen

Onze tomaten zijn niet alleen oogverblindend mooi, ze zijn vooral tongstrelend lekker en voedzaam. We focussen op de productie van innovatieve en hybride tomatenrassen van superieure kwaliteit! Hierdoor ontstaat een win-win situatie voor de teler en consument: een betere smaak en voedingswaarde, en een hoger economisch resultaat.

"We verwelkomen u graag als tomatenspecialist in onze proefkas. In onze showroom laten we u de nieuwste rassen op het gebied van hightech tomatenproductie zien, voelen en proeven".

De proefkas is een initiatief van het Nederlandse bedrijf Plantfactory en het Israëlische veredelingsbedrijf TomaTech. Samen werken wij aan het ontwikkelen en introduceren van een nieuwe en kwalitatieve standaard van tomaten qua smaak en voedingswaarden.

In de kas telen we 190 verschillende tomatenrassen met verrassende eigenschappen. Dit doen we door geavanceerd technologisch onderzoek te combineren met klassieke veredelingstechnieken. Dit is de sleutel tot het maken van oogverblindende tomaten.

Afspraak maken

Benieuwd naar onze veelbelovende rassen?

Kom gerust langs en laat u verrassen! Bent u een tomatenkweker die graag langskomt in de proefkas, neem dan contact met ons op. Wij plannen dan een afspraak en begeleiden u tijdens het bezoek aan de bijzondere kas.

Erik van der Arend